Purezza, Hove

First Vegan Pizzeria in Hove.

Sustainable Design, Hospitality, Restaurant

Purezza already had two successful sites open in London and Brighton and were looking to bring their Vegan Pizza restaurant concept to a new site in Hove. They were making some changes to their branding to better communicate their unique vegan ethos and plant-based offer, and we were approached to translate their passion and values into a tangible customer experience.

Our designs work with Grade 2 listed design of the building whilst sensitively opening up the space to ensure the pizza oven was clearly visible from the street and entrance. The dining spans two levels and were successfully connected by the strong use of colour derived from the Purezza branding. We sourced products using recycled materials and selected vegan fabrics, and the overall aesthetic was softened with plenty of planting – essential for a plant pioneering dining experience.

Restaurant Ground Floor Plan
Restaurant First Floor Plan